Tykkään kuunnella power metallia, melodista death metallia, progea, heavy metallia, jonkin verran black metallia mutta vähemmän sitä, koska se on enemmän järjetöntä paukuttamista vailla melodiaa ja lyriikaa saatikka, että saisi sanoista mitään selvää. Senpä takia tykkään voimakkaista kitaranvingutuksesta, rumpujen takomisesta ja korkeelta laulamisesta ja saa myös öristä kunhan se sopii kappaleen melodiaan ja lyriikkaan. No niin sitten päästään näihin kyseisiin bändeihin joista erityisesti tykkään ja tässä luettelen nyt muutaman jotta pääsette kärryille siitä mitä tarkoitan. Elikkäs Timo Tolkkis avalon, Amoral(Ari Koivunen), Sabaton, Arch enemy(Angela Kosgow), Battle Beast( Molmmat solistit), Ancient Bards 2014, Brother Firetribe, Stratovarius, Teräsbetoni, Stam1na, Edguy, Avantasia, In flames ja monet monet muut suosikit joita nyt en luettele, mutta tulee kyllä myöhemmin ilmi tässä blogissani.

Hyvin usein, kun aloitan jonkun kanssa puhumaan musiikista ja kysyn, että mitä sä kuuntelet niin kun olen kertonut omat suosikkini niin vastaus on, että en ole ikinä kuullutkaan ja keskustelu loppuu siihen ja tätä ilmiötä en voi ymmärtää. Kuitenkin aina kaikki metallikeikat/ festarit ovat loppuunmyytyjä. Myös tämä on hyvin yleinen ilmiö eli, kun esitän vaikkapa uuden Timo Tolkin levyltä kappaleen jollekkin ihmiselle, joka ei ole kuullutkaan niin hän kysyy, että mitä tämä on ja sanoo, että on hirveän hyvää musiikkia ja mistä tätä saa. Tämä on hirveä oravanpyörä, joka pitäisi kumota tavalla tai toisella.

Haluaisinkin ryhtyä markkinoinaan metallimusiikkia jossakin ja mainostamaan näitä hyviä bändejä joista suurin osa ihmisistä ei tiedä, mutta en tiedä kuinka ja missä tätä voisi tehdä. Ehkä on toisaalta ihan hyvä ettei kaikki näistä tiedäkkään, koska tuo räp- musiikki on tällä hetkellä niin voimakkaasti pinnalla ja viemässä valtavirtaa, että jää väkisin pienemmälle huomioarvolle metallimusiikki. Minä olen kuunnellut aina metallimusiikkia ja elänyt metallimusiikille ja sen mukaisesti ja pukeudun mustiin ym. Mutta se ei tarkoita, että olisin mikään saatananpalvoja sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.